Lionel Messi PSG Franta

VIDEO Și-a adus aminte să marcheze! Lionel Messi, a doua reușită pentru PSG în Ligue 1 

PSG a jucat în deplasare la Lille, în etapa 23 din Ligue 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 22:52
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 23:06

Formația antrenată de Mauricio Pochettino este lider detașat în campionatul francez, obiectivul principal fiind o prezență cât mai lungă în Liga Campionilor.

În partida cu Lille, starurile de la PSG au avut o misiune ușoară, iar la pauză conduceau cu 3-1, cel de-al treilea gol fiind marcat de Lionel Messi, după o fază construită alături de Kylian Mbappe. 

A fost cel de-al 759-lea gol din carieră al starului argentinian (671 cu FC Barcelona, 80 cu Argentina și 7 cu PSG), însă doar cel de-al doilea reușit în Ligue 1. 

Lionel Messi, adaptare dificilă la Paris

Superstarul argentinian nu reușește să se regăsească cu cea mai bună formă a sa de când s-a transferat la Paris Saint-Germain. Lăsat de Barcelona să plece, din motive economice, Messi a semnat gratis cu gruparea de pe Parc des Princes, motivat de prezențele din vestiar ale prietenilor Neymar, Angel Di Maria sau Leandro Paredes. 

Cu toate astea, forma sa este departe de cea cu care fanii fotbalului erau obișnuiți, iar criticile primite din Franța sunt la ordinea zilei. Messi încă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar o plecare timpurie de pe Parc des Princes nu ar fi exclusă. 

Modifică setările cookies