PSG kylian mbappe Robert Lewandowski Franta

Transferul stelar pregătit de PSG! Bogații Parisului nu vor să mai piardă Liga Campionilor în sezonul următor

PSG pregătește o lovitură de proporții după eliminarea din Champions League în fața celor de la Real Madrid (3-2 la general).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2022, 09:35
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2022, 09:41

Madridul le-a ”furat” stelelor de la Paris locul în sferturi și le poate lua și cel mai bun jucător.

Transferul stelar pregătit de PSG: nu vor să mai scape Liga Campionilor!

Kylian Mbappe a intrat în ultimele șase luni de contract și se zvonește că ar putea semna cu Real Madrid, care îl dorește cu insistență.

Parizienii au și un ”plan B” în cazul în care nu vor reuși să-i prelungească actualul contract lui Mbappe. Șefii PSG-ului vor încerca să-l aducă pe Robert Lewandowski (33 de ani), cel mai bun marcator la lui Bayern Munchen, care va intra, în vară, în ultimul an de contract cu formația bavareză.

Bayern vrea să-i ofere un nou contract lui Lewandowski, dar cele două părți nu au ajuns, momentan, la un acord. Mai mult, agentul polonezului a purtat deja discuții cu reprezentanții PSG-ului, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Recent, presa internațională a scris că Lewandowski și-ar dori să plece de la Bayern Munchen, unde a câștigat tot ce se putea pe plan intern și european. Polonezul și-ar dori o nouă provocare și este ademenit și în Premier League.

PSG a rămas cu Ligue 1

După eliminarea din Champions League, PSG are ca obiectiv câștigarea titlului în Franța și este greu de crezut că l-ar mai putea pierde, având în vedere avantajul liniștitor, de 13 puncte față de locul doi.

PSG are 62 de puncte, cu 11 etape înainte de finalul sezonului. Nice ocupă locul doi, cu 49 de puncte. În următoarea rundă, parizienii vor primi vizita ultimei clasate, Bordeaux.

Modifică setările cookies