"Riscam sa suferim pierderi COLOSALE!" Seicul de la PSG este speriat de situatia provocata de coronavirus

"Riscam sa suferim pierderi COLOSALE!" Seicul de la PSG este speriat de situatia provocata de coronavirus

Naser Al-Khelaifi a spus ca PSG este una dintre cele mai afectate echipe de actuala situatie.

Chiar si un club bogat si puternic precum Paris Saint Germain risca mult intr-o situatie precum cea provocata de coronavirus. 

Naser Al-Khelaifi, presedintele lui PSG, trage un semnal de alarma si spune cum este afectat clubul parizian: "Nu este un secret ca salariile sunt mari. Sper ca jucatorii sa faca un efort pentru a-si ajuta clubul deoarece aceasta criza poate avea un impact semnificativ asupra noastra."

Al-Khelaifi este ingrijorat pentru situatia in care ne aflam si spera ca fotbalul sa revina cat mai repede. "Trebuie sa fim uniti fara egoism pentru a iesi din aceasta criza. Nu exista cluburi mari sau mici. Trebuie sa fim mai puternici ca inainte. O sa incheiem competitiile in functie de ce decide UEFA.", a declarat presedintele PSG pentru RMC Sport.

Naser Al-Khelaifi este presedinte la clubul din capitala Frantei din 2011 si a reusit sa castige de sase ori Ligue 1. Totusi, principalul obicetiv ramane Liga Campionilor, iar principalele investitii se fac in acest scop. 

In mandatul sau s-a facut si cel mai scump transfer din istorie, atunci cand Neymar a fost adus la Paris de la Barcelona in schimbul a 222 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies