Franta

"Riscam sa suferim pierderi COLOSALE!" Seicul de la PSG este speriat de situatia provocata de coronavirus

Naser Al-Khelaifi a spus ca PSG este una dintre cele mai afectate echipe de actuala situatie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 15:12
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 15:23

Chiar si un club bogat si puternic precum Paris Saint Germain risca mult intr-o situatie precum cea provocata de coronavirus. 

Naser Al-Khelaifi, presedintele lui PSG, trage un semnal de alarma si spune cum este afectat clubul parizian: "Nu este un secret ca salariile sunt mari. Sper ca jucatorii sa faca un efort pentru a-si ajuta clubul deoarece aceasta criza poate avea un impact semnificativ asupra noastra."

Al-Khelaifi este ingrijorat pentru situatia in care ne aflam si spera ca fotbalul sa revina cat mai repede. "Trebuie sa fim uniti fara egoism pentru a iesi din aceasta criza. Nu exista cluburi mari sau mici. Trebuie sa fim mai puternici ca inainte. O sa incheiem competitiile in functie de ce decide UEFA.", a declarat presedintele PSG pentru RMC Sport.

Naser Al-Khelaifi este presedinte la clubul din capitala Frantei din 2011 si a reusit sa castige de sase ori Ligue 1. Totusi, principalul obicetiv ramane Liga Campionilor, iar principalele investitii se fac in acest scop. 

In mandatul sau s-a facut si cel mai scump transfer din istorie, atunci cand Neymar a fost adus la Paris de la Barcelona in schimbul a 222 de milioane de euro.

Modifică setările cookies