Real Madrid a reacționat după declarațiile făcute de președintele Federației Franceze la adresa lui Zinedine Zidane! Ce au postat madrilenii 

Real Madrid Karim Benzema Noel Le Graet Zinedine Zidane Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 11:16
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 11:17

Real Madrid nu a rămas impasibilă în fața declarațiilor făcute de președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet. 

Madrilenii au postat un comunicat după interviul oferit de șeful Federației pentru a-l apăra pe unul dintre cei mai importanți antrenori și jucători din istoria clubului: Zinedine Zidane. Real Madrid critică și condamnă declarațiile făcute de Noel Le Graet. 

Comunicatul postat de Real Madrid 

„Real Madrid C.F lamentează declarațiile nefericite făcute de președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, despre Zinedine Zidane, una dintre cele mai mari legende ale sportului mondial. 

Cuvintele presupun o lipsă de respect față de una dintre cele mai admirate personalități de către fanii fotbalului din toată lumea și clubul nostru așteaptă o rectificare imediată. Zinedine Zidane, campion mondial și campion european apărând tricoul țării sale, printre multe alte titluri, reprezintă valorile sportului și a demonstrat acest lucru de-a lungul carierei sale profesioniste ca jucător și ca antrenor. 

Declarațiile președintelui Federației Franceze de Fotbal sunt nepotrivite din partea cuiva care reprezintă o instituție și se descalifică de la sine, precum și cele făcute despre căpitanul nostru Karim Benzema, actualul Balon de Aur, campion în Nations League cu Franța în 2021 și câștigător a 5 trofee UEFA Champions League, printre multe alte titluri”, se arată în comunicatul Realului

Ce a spus Noel Le Graet despre Zinedine Zidane

Despre Zidane s-a scris că, în urma prelungirii semnate de Deschamps, ar fi favorit să preia banca tehnică a altei naționale, cea a Braziliei. Întrebat despre informația menționată, șeful Federației a oferit un răspuns dur, în urma căruia au apărut reacții dure. 

„Știu foarte bine că Zidane a fost înttotdeauna pe radar. A avut mulți suporteri, unii chiar așteptau plecarea lui Deschamps, însă cine i-ar putea face reproșuri serioase lui Deschamps? Nimeni. 

Zidane face ce vrea, nu e treaba mea. Nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu am luat vreodată în calcul să ne separăm de Didier. Poate să meargă unde vrea el, la o echipă de club...Dacă Zidane a încercat să mă contacteze? În mod clar nu, nici măcar nu aș răspunde la telefon”, a spus Le Graet conform Reuters. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!