Cu Zinedine Zidane cum rămâne? Francezii îl vor în continuare pe Didier Deschamps selecționer

Zinedine Zidane Didier Deschamps Franta Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 16:00
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 16:00

RMC Sport a publicat un sondaj în care 70% dintre francezi îl vor în continuare pe Didier Deschamps selecționerul echipei naționale.

Franța nu a putut să-și apere tilul mondial cucerit în 2018. „Cocoșii galici” au ajuns în ultimul act al turneului final din Qatar, însă au pierdut marea finală împotriva Argentinei la loviturile de departajare. 

Contractul lui Didier Deschamps (54 ani) a expirat pe 31 decembrie 2022, iar, deocamdată, cele două părți nu au ajuns la un acord de prelungire al angajamentului. Cu toate că numele lui Zinedine Zidane (50 ani) este tot mai vehiculat în spațiul media, francezii îl vor în continuare pe actualul selecționer la cârma echipei naționale. Potrivit unui sondaj realizat de Odoxa pentru Winamax și RTL, 70% dintre persoanele intervievate vor ca Didier Deschamps să fie la cârma Franței și la următorul turneu final: Campionatul European din 2024. 

Karim Benzema putea juca la Campionatul Mondial din optimi

Karim Benzema (35 ani) s-a accidentat înaintea de startul Campionatului Mondial. Fără a bifa niciun minut la turneul final, atacantul lui Real Madrid a plecat în Spania pentru a se recupera. Doar că agentul Balonului de Aur, Karim Djaziri, susține că jucătorul său putea evolua încă din optimi la Campionatul Mondial din Qatar. 

„Am consultat trei specialişti care mi-au confirmat diagnosticul că Benzema ar fi putut fi apt încă din optimile de finală pentru ca, cel puţin, să fie pe bancă. De ce i-ai cerut să plece atât de repede?”, a postat Karim Djazir pe contul oficial de Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!