Scandal în Franța! Kylian Mbappe a răbufnit: „Nu suntem atât de lipsiți de respect față de legenda Zidane în felul ăsta!” 

kylian mbappe Noel Le Graet Zinedine Zidane Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 08:15
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 08:17

Didier Deschamps (54 ani) și-a prelungit înțelegerea cu Federația Franceză de Fotbal până în 2026. 

Tehnicianul francez rămâne la cârma naționalei Franței, după cum a informat Federația, în ciuda faptului că s-a scris că ar putea fi înlocuit de Zinedine Zidane, care a și refuzat oferte de la echipe de club pentru a-și aștepta șansa. Fostul antrenor al lui Real Madrid însă nici nu a fost luat în calcul, după cum a dezvăluit Noel Le Graet, președintele Federației, într-un interviu acordat recent. 

Ce a spus Noel Le Graet despre Zinedine Zidane 

Despre Zidane s-a scris că, în urma prelungirii semnate de Deschamps, ar fi favorit să preia banca tehnică a altei naționale, cea a Braziliei. Întrebat despre informația menționată, șeful Federației a oferit un răspuns dur, în urma căruia au apărut reacții dure. 

„Știu foarte bine că Zidane a fost înttotdeauna pe radar. A avut mulți suporteri, unii chiar așteptau plecarea lui Deschamps, însă cine i-ar putea face reproșuri serioase lui Deschamps? Nimeni. 

Zidane face ce vrea, nu e treaba mea. Nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu am luat vreodată în calcul să ne separăm de Didier. Poate să meargă unde vrea el, la o echipă de club...Dacă Zidane a încercat să mă contacteze? În mod clar nu, nici măcar nu aș răspunde la telefon”, a spus Le Graet conform Reuters

Replică dură a lui Kylian Mbappe pentru șeful Federației 

Kylian Mbappe (24 ani) nu a rezistat comentariilor făcute de Le Graet, astfel că a răbufnit într-o postare pe contul de Twitter, răspunzând dur declarațiilor președintelui Federației Franceze. 

„Zidane este Franța. Nu suntem lipsiți de respect față de o legendă în modul ăsta”, a scris Mbappe pe contul de Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!