Reactia lui Neymar la numirea lui Tuchel la PSG! Surpriza: antrenorul s-a intalnit intre patru ochi cu starul brazilian
Marti 22 Mai 2018, 19:06

Reactia lui Neymar la numirea lui Tuchel la PSG! Surpriza: antrenorul s-a intalnit intre patru ochi cu starul brazilian

Jurnalistul spaniol Guillem Balague, de la AS, scrie ca Neymar s-a hotarat, dupa o intrevedere intre patru ochi cu Tomas Tuchel, sa continue la PSG.

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

In ciuda informatiilor prezentate in ultimele saptamani de presa spaniola, potrivit carora Neymar ar fi devenit tot mai decis sa o lase pe PSG pentru Real Madrid, cotidianul spaniol AS noteaza acum ca situatia s-a schimbat.

Jurnalistul spaniol Guillem Balague noteaza ca Neymar si-a schimbat pozitia dupa ce s-a intalnit cu noul antrenor al echipei pariziene, Tomas Tuchel.

Neymar, care a traversat un an cu urcusuri si coborisuri la PSG, fiind in ultimele luni accidentat, a fost "convocat" de Tomas Tuchel pentru o discutie in particular.

Discutia a fost una productiva, potrivit AS, iar cei doi s-au conectat foarte bine, realizand ca impartasesc o viziune apropiata asupra jocului.

De asemenea, Neymar ar fi in acest moment mult mai convins ca vrea sa colaboreze cu Tomas Tuchel. In ultimul an, el nu a fost la fel de incantat de spaniolul Unai Emery, care a pregatit-o pe PSG pana in aceasta vara.

AS aminteste ca nici primul sezon la Barcelona al starului brazilian nu a fost usor si noteaza ca in ciuda faptului ca pare a fi un tip extrovertit, Neymar nu este chiar asa in viata privata.