PSG Joao Felix Leo Messi Franta

PSG l-a ales deja pe înlocuitorul lui Leo Messi

PSG are deja un plan bine pus la punct în cazul în care Leo Messi va alege să nu-și prelungească actuala înțelegere cu clubul parizian.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 10:55
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 10:55

Leo Messi a intrat în ultimul an de contract cu PSG și are o propunere din partea clubului pentru o prelungire. Se așteaptă ca sud-americanul să ia o decizie legată de viitorul său abia în 2023.

Joao Felix, soluție pentru PSG

Până atunci, șefii parizieni iau în considerare să-l transfere pe Joao Felix (22 de ani) de la Atletico Madrid, jucător pe care echipa lui Diego Simeone l-a transferat în 2019 de la Benfica pentru 127 de milioane de euro.

În ultima vreme au apărut zvonuri potrivit cărora ar exista tensiuni între Joao Felix și Simeone. Portughezul a fost lăsat pe bancă în ultima partidă, cu Club Brugge, și a fost vizibil ”iritat” de decizia antrenorului său. 

PSG ar lua în considerare să-l transfere pe Joao Felix în 2023, atunci când ar expira actuala înțelegere cu Messi, notează AS.com, care-l citează pe jurnalistul Bruno Andrade.

Lionel Messi se decide după Cupa Mondială ce va face sezonul viitor

Messi nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul său și crede că este prea devreme să o facă, argentinianul e gata să aștepte câteva luni pentru a vedea cum decurg lucrurile.

În prezent, se concentrează asupra sezonului său la Paris Saint-Germain, echipa franceză având un început impresionant, iar Lionel Messi pare să își fi regăsit vechea formă.

După aceea, se așteaptă la Cupa Mondială, Argentina intră în competiție ca una dintre favoritele de top pentru câștigarea întregii competiții după câțiva ani buni pentru echipa națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!