Fotbal extern

Idolul de pe Parc des Princes sare în apărarea lui Messi: „Atunci îl vom vedea pe adevăratul Leo!”

Lionel Messi (34 ani) nu are cel mai bun start de sezon la Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 10:29
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 10:38

Superstarul argentinian nu a reușit să se adapteze încă în campionatul francez, acolo unde nu are niciun gol marcat, în ciuda faptului că e jucătorul cu cele mai multe șuturi pe poartă. Messi a fost extrem de criticat pentru prestațiile sale, iar după meciul cu Lille a fost ținta ironiilor pentru un moment de joc în care a fost surprins stând pe teren mai mult de 20 de secunde. 

Mai mult, presa franceză a apreciat că PSG a jucat mult mai bine fără argentinian în teren, decât în momentele de joc în care s-a aflat și el pe gazon. 

  • Leo Messi, în meciul cu Lille

Javier Pastore: „Atunci îl vom vedea pe adevăratul Messi!”

Cu toate astea, idolul de pe Parc des Princes, fostul jucător al PSG-ului, Javier Pastore, care a fost coechipier cu Messi la naționala Argentinei, a vorbit despre adaptarea fostului fotbalist al Barcelonei. Mijlocașul a spus că se aștepta ca lui Leo să nu îi fie atât de ușor, punctând că se va adapta în a doua parte a sezonului, după ce se familiarizează cu stilul de joc și cu echipele din Ligue 1. 

„Nu sunt surprins că debutul în Ligue 1 este dificil, e normal, e prima dată când schimbă clubul. Eu am trecut prin două schimbări de mediu înainte să ajung în Franța. M-am mutat de la Cordoba la Buenos Aires, iar de acolo la Palermo. 

E ceva nou pentru el. Colegii sunt noi, pe care nu îi cunoștea, un campionat pe care nu îl cunoștea, echipe împotriva cărora nu a mai jucat. 

Are nevoie de timp să se adapteze. Însă are calitate, în Champions League arată că e mereu prezent. E o competiție pe care o cunoaște, jucători pe care i-a întâlnit deja în diferite rânduri. Îl vom vedea pe adevăratul Messi în a doua parte a campionatului”, a spus Pastore pentru beIN Sports

Javier Pastore a jucat 269 de meciuri în tricoul lui Paris Saint-Germain, timp în care a înscris 45 de goluri. Mijlocașul a reușit să ofere 61 de assist-uri și are în palmares 15 trofee alături de gruparea din capitala Franței. 

Modifică setările cookies