"Nu sunt eu patronul Parisului! Sunt foarte trist!" Declaratia neasteptata data de Neymar! A criticat PUBLIC decizia clubului

"Nu sunt eu patronul Parisului! Sunt foarte trist!" Declaratia neasteptata data de Neymar! A criticat PUBLIC decizia clubului

Neymar si-a exprimat dezamagirea la finalul partidei de aseara.

Neymar si-a exprimat dezamagirea dupa transferul lui Lucas Moura de la PSG la Tottenham. Mutarea ar urma sa fie anuntata oficial astazi, in ultima zi de mercato. Suma de transfer este de 25 de milioane de lire sterline.

"Sunt trist pentru ca este un bun prieten, este un jucator de calitate care a fost rar folosit. Cred ca este nedrept. Este fratele meu din fotbal. Ii doresc tot binele. Indiferent de destinatie, sper ca va marca mult si se va intoarce in nationala Braziliei.

Nu este doar un bun prieten, este un prieten foarte bun. Aici ar fi putut fi folosit mult mai mult dar nu sunt eu patronul echipei, nu sunt eu patronul Parisului. Din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit sa paraseasca niciodata Parisul" a declarat Neymar dupa victoria lui PSG din Cupa Ligii Frantei contra lui Rennes cu 3-2 in deplasare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies