Sa joci cu Messi nu e asa usor precum pare! Dani Alves, dezvaluiri in premiera despre plecarea sa si a lui Neymar
Luni 29 Ianuarie 2018, 21:56

Sa joci cu Messi nu e asa usor precum pare! Dani Alves, dezvaluiri in premiera despre plecarea sa si a lui Neymar

Sa joci cu Messi nu e asa usor precum pare. O spune chiar Dani Alves, cel care a vorbit intr-un interviu si despre plecarea lui Neymar de la Barca.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Dani Alves a vorbit intr-un interviu acordat FIFA, el explicand, printre altele, motivele plecare lui Neymar de la Barcelona la PSG. Sub acest paravan se pot ascunde, insa, si motivele plecarii sale.

"Cred ca Neymar este, alaturi de Messi, cel mai influent fotbalist din fotbalul mondial in momentul acesta.

Problema este ca trebuia sa iasa putin din umbra. Sa joci cu un fotbalist atat de unic precum Leo Messi este cel mai incredibil lucru care ti se poate intampla, dar te face uneori sa te intrebi daca esti intr-adevar bun sau Messi face de fapt totul pentru echipa", a spus Dani Alves.

Alves a mai sugerat ca transferul lui Neymar ii ofera acum posibilitatea brazilianului de a castiga trofee individuale.

"Am iubit intotdeauna sa joc alaturi de Messi, dar el este argentinian. Eu si Neymar suntem brazilieni. Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa jucam unii impotriva celorlalti.

Cred ca Neymar are acum mai multe sanse de a castiga trofee individuale. E important ca Neymar sa isi urmeze singur calea", a mai spus Dani Alves.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT