Lille boubakary soumare cristophe galtier Franta mike maignan Franta

Noua campioana a Frantei e pe cale sa se destrame! Dupa portarul titular si managerul, un alt om cheie e aproape sa plece

Lille a castigat Ligue 1 si a surprins multa lume.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 15:27
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 15:30

Incoronata campioana a Frantei in urma cu doar cateva zile, Lille isi schimba structura din temelii, lucru obisnuit insa la formatia franceza. Politica clubului e cunoscuta, bazandu-se foarte mult pe scouting si jucatori necunoscuti adusi si lansati in fotbalul mare, insa cu toate acestea, plecarea lui Galtier i-a socat pe fani, mai ales dupa titlul castigat.

Mike Maignan, portarul titular din stagiunea trecuta va pleca si el, fiind inlocuitorul lui Donnarumma la Milan, iar acum se pare ca inca un om de baza va lua drumul altui campionat, mai exact, Premier League. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Boubakary Soumare se va alatura celor de la Leicester, in schimbul a 23 de milioane de euro.

  • Noua campioana a Frantei e pe cale sa se destrame! Dupa portarul titular si managerul, un alt om cheie e aproape sa plece

Mijlocasul defensiv a fost un om cheie in formatia gandita de Galtier si este unul dintre cei mai buni din lume pe postul sau, in ciuda faptului ca nu este un nume sonor inca la nivel mondial. La englezi, aceasta mutare ar putea inseamna ca Wilfriend Ndidi va pleca, un alt "numar 6" extrem de valoros, fiind tipul de jucator care se gaseste mai greu, cel putin la nivelul cel mai inalt.

Modifică setările cookies