"Neymar este un clovn!" Brazilianul, criticat DUR pentru evolutia din meciul cu Peru! "S-a aruncat in careu pana a primit ceea ce si-a dorit!"

"Neymar este un clovn!" Brazilianul, criticat DUR pentru evolutia din meciul cu Peru! "S-a aruncat in careu pana a primit ceea ce si-a dorit!"

Neymar si-a atras cateva critici dupa meciul dintre Brazilia si Peru, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, incheiat cu scorul de 4-2 pentru brazilieni. 

Fundasul peruvian Carlos Zambrano a declarat ca Neymar este un clovn, judecandu-l pentru simularile prin care a obtinut doua lovituri de la 11 metri. 

"Sincer, este un jucator grozav, unul dintre cei mai buni din lume, dar pentru mine este o adevarat paiata. Neymar este constient de tot ce a facut pe teren. Este un jucator grozav, dar speculeaza cea mai mica atingere.

S-a aruncat de 4 sau 5 ori in careu pentru a vedea daca i se va acord un penalty si pana la final si-a atins obiectivul, a primit doua lovituri de penalizare, care nu au fost reale", a declarat Zambrano pentru postul de televiziune America TV.

Brazilia a castigat cu 4-2 partida cu Peru, in care fundasul Carlos Zambrano a fost eliminat pentru un fault asupra lui Richarlison.

Rezultatul a starnit multe controverse in America de Sud, oficialii Federatiei Peruviene de Fotbal anuntand ca vor depune o plangere impotriva arbitrului chilian Julio Bascunan, pe care il considera partinitor si rau intentionat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies