Franta

Mbappe, sfătuit de un câștigător al Balonului de Aur să rămână la PSG: "Poate deveni cel mai bun jucător din lume"

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu cei de la PSG, iar în vară ar putea deveni, cu siguranță, cel mai ”sonor” nume de pe lista fotbaliștilor fără echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 17:08

Francezul nu duce lipsă de oferte. Presa din Spania a scris în ultimele luni despre interesul puternic al lui Real Madrid, dar PSG nu vrea să-l piardă pe starul francez și îi oferă acestuia un salariu imens pentru a rămâne pe Parc des Princes.

Madrilenii au făcut o ofertă de aproape 200 de milioane de euro, în vara anului trecut, pentru Kylian Mbappe, însă Parisul a refuzat-o, riscând să îl piardă gratis. Șeicii au ca obiectiv păstrarea celui mai bun fotbalist al echipei din ultimele sezoane.

Într-un interviu acordat pentru Amazon Prime, Ronaldinho a vorbit despre situația actuală a starului francez și despre viitorul său profesional. 

"Este tânăr, puternic și are viteză. Este minunat să joci cu el. Sper că va deveni cel mai bun jucător din lume și că va câștiga Balonul de Aur. Sper ca totul să meargă bine pentru el.

PSG este la înălțime. Poate deveni cel mai bun aici și să câștige Liga Campionilor. Vreau să rămână la PSG? Nu ar fi minunat? Să-i văd pe cei mai buni jucători împreună la Paris șii să câștige Liga ar fi minunat", a declarat Ronaldinho.

Modifică setările cookies