Real Madrid a reacționat după prestația lui Kylian Mbappe din meciul cu Luxemburg

kylian mbappe Franta Luxemburg Real Madrid transfer Kylian Mbappe Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 08:31
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 08:45

La începutul săptămânii, Real Madrid a anunțat transferul lui Kylian Mbappe. 

Căpitanul reprezentativei Franței a semnat un contract pe cinci sezoane. "O vedetă mondială ajunge la campioana Europei", au anunţat cei de la Real Madrid.

"Un vis devenit realitate. Sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din clubul visurilor mele. Este imposibil de explicat cât de fericit şi emoţionat mă simt în acest moment. Abia aştept să vă văd, Madridistas, şi vă mulţumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid!", a fost și reacția starului francez pe rețelele de socializare.

Real Madrid a reacționat după meciul amical al Franței

Franța se pregătește de participarea la EURO 2024, iar în prima partida de verificare disputată înaintea turneului final s-a impus cu scorul de 3-0 în fața reprezentativei din Luxemburg.

Kylian Mbappe a marcat un gol și a oferit două assist-uri, iar galacticii au realizat o postare despre prestația căpitanului Franței, iar jucătorul a reacționat cu o inimioară albă. 

Kylian Mbappe, mină de aur pentru Real Madrid

Specialiștii în marketing și economie au realizat o analiză a impactului financiar pe care ar putea să-l aibă starul francez pe Santiago Bernabeu.

"Este jucătorul cel mai bun din punct de vedere financiar. Asta nu înseamnă că și profesional nu este la fel. Dar, din punct de vedere al marketing-ului, este peste toți. 

În raport cu generația actuală, exceptându-i pe Messi și Ronaldo, este net în față", a declarat Vincent Chaudel, cofondator Observatoire du Sport Business, citat de RMC Sports. 

În 2023, Kylian Mbappe, împreună cu Lionel Messi, au fost singurii fotbaliști care au figurat în topul Times al celor mai influent 100 de personalități din lume. Tot anul trecut, potrivit Forbes, veniturile publicitare ale francezului au ajuns la 20 de milioane de euro. 

"Real va putea să valorizeze contractele deja existente și să semneze și cu alte firme. La PSG, tricoul său a fost cel mai vândut pe teritoriul nord-american", a explicat și Pierre Rondeau, economist în sport.

Potrivit unei analize făcute de publicația As, Real Madrid ar putea "să obțină peste 500 de milioane de euro" dacă activează contracte legate de sponsorizări, marketing și rețele sociale. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!