2023 vine cu un nou duel între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi! Când se va juca Al-Nassr - PSG 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Lionel Messi PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:08
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:09

Chiar dacă s-a transferat în Asia, Cristiano Ronaldo va avea ocazia să-l mai înfrunte pe Lionel Messi, rivalul său din ultimii 15 ani. 

Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Manchester United. Cu o zi înainte de finalul lui 2022, Al-Nassr a anunțat pe pagina oficială a clubului că superstarul a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate. Deținătorul a 5 Baloane de Aur a fost ademenit cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe sezon, urmând să câștige 500 de milioane de euro datorită aventurii din Arabia Saudită. 

Al-Nassr și PSG se vor întâlni direct în 2023

Chiar dacă s-a transferat în Asia, Cristiano Ronaldo va avea ocazie să se mai înfrunte o dată cu rivalul său din ultimii 15 ani. Potrivit RMC Sport, PSG și Al-Nassr vor anunța în următoarele săptămâni data oficială în care se vor întâlni într-un meci de verificare. Conform aceleiași surse, cele două echipe trebuiau să se dueleze în ianuarie 2022, doar că pandemia provocată de COVID a amânat partida, iar totul a fost planificat pentru 2023. 

Ultima dată Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au întâlnit în 2022, într-un meci din grupele UEFA Champions League câștigat de Juventus în fața Barcelonei cu 3-0. Partidă în care superstarul portughez a izbutit să marcheze de două ori. 

Clauza secretă prin care Cristiano Ronaldo poate reveni în UEFA Champions League 

Potrivit presei iberice, respectiv Marca, în înțelegerea semnată între starul portughez și gruparea din Arabia Saudită există o clauză potrivit căreia jucătorul poate fi împrumutat sezonul viitor la Newcastle dacă formația din Premier League se califică în Champions League. Acest lucru poati fi posibil, având în vedere că ambele cluburi aparțin aceluiași fond de investiții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!