Malcom Edjouma FCSB Franta Ligue 1 Noah Edjouma Franta

OFICIAL Fratele unui jucător de la FCSB a semnat cu un club din Ligue 1!

Familia Edjouma are un nou motiv de bucurie. Malcom are evoluții excelente la FCSB, unde este unul dintre cei mai în formă jucători, iar tânărul Noah a făcut unul dintre primii pași importanți în carieră.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 13:23
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 13:26

Noah Edjouma, fratele lui Malcom, a semnat primul contract de profesionist cu Toulouse

Noah Edjouma (17 ani), fratele lui Malcom, a semnat recent primul contract de profesionist cu Toulouse, formație care ocupă locul 11 în prima ligă din Franța.

Născut în orașul Clamart, Noah joacă la grupele de copii și juniori ale lui Toulouse încă din 2013. În sezonul trecut, fratele jucătorului de la FCSB a cucerit titlul în campionatul U17, iar în noiembrie a fost convocat la reprezentativa U18 a naționalei Franței, scrie Les Violets.

Noah Edjouma, care evoluează pe postul de extremă dreapta, a jucat în ambele meciuri amicale ale Franței U18 contra Italiei și chiar a înscris un gol în jocul câștigat clar de echipa sa, scor 3-0.

Pentru Noah poate urma acum debutul în Ligue 1. Până în prezent, el nu a făcut parte din lotul seniorilor de la Toulouse la partidele oficiale.

Malcom Edjoum a fost și el dorit de Toulouse

De partea cealaltă, Malcom Edjouma a făcut și el o parte a junioratului la Toulouse, oraș în care s-a născut. A continuat apoi la alte formații din Franța, iar în ianuarie 2020 a ajuns prima dată în România, la FC Viitorul. A petrecut aproximativ șase luni la formația lui Gică Hagi, un an la FC Botoșani, iar din februarie 2022 evoluează pentru FCSB.

În vara anului trecut, în presa din Franța a apărut informația potrivit căreia Toulouse vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma. Gigi Becali a dat replica rapid, spunând că îl va ceda pe mijlocașul francez doar dacă va fi achitată clauza de reziliere, în valoare de 5 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!