kylian mbappe Lionel Messi Mauricio Pochettino Neymar PSG Franta

Ce îi lipsește lui Kylian Mbappe pentru a se ridica la nivelul lui Messi sau Neymar. Fostul antrenor de la PSG a făcut mărturisirea

Mauricio Pochettino (50 de ani) a făcut o analiză a starurilor pe care le-a avut sub comandă la PSG, făcând o comparație între Kylian Mbappe și Lionel Messi și Neymar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 18:22

Tehnicianul argentinian a dezvăluit că, din punctul său de vedere, atacantul francez mai are de lucrat pentru a ajunge la nivelul colegilor săi, Lionel Messi sau Neymar. 

Într-un interviu acordat pentru ESPN, fostul antrenor de la PSG a declarat că: "Mbappe e un mare jucător, dar în comparație cu Messi și Neymar, mai are un drum lung de parcurs pentru a ajunge în topul celor mai buni jucători".

Minusurile lui Kylian Mbappe în opinia lui Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino a dezvoltat subiectul și în Gazzetta dello Sport: "Mbappe este încă tânăr și imatur. Este o bestie, are o mare carismă, dar trebuie să se găsească. Leo și Ney sunt jucători compleți, sunt mai responsabili, deși în moduri diferite, în timp ce Kylian continuă să se caute. Îi este greu să distingă momentele jocului, când trebuie să riște și când nu trebuie.

Nu se bucură de combinații cu colegii săi decât dacă se află în ultima treime a terenului, pentru că are nevoie de spațiu pentru a-și valorifica virtuțiile.

Kylian nu se simte confortabil să aibă mingea, o face doar când poate alerga și finaliza. Este un cal rapid, care trebuie să vadă un iepure în față pentru a-l prinde. Leo, Ney și chiar Benzema sunt mai stabili, au găsit maturitatea pe care Mbappe nu a atins-o încă".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies