PSG milan skriniar transfer psg Franta

Ce afacere! Fundașul pe care PSG era dispusă să dea 60 de milioane de euro poate ajunge la jumătate de preț pe Parc de Princes

În perioada de transferuri din vară, PSG l-a ofertat pe fundașul central al lui Inter Milan, Milan Skriniar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:21
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:35

Presa din Franța a dezvăluit la începutul lunii că PSG a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro (plus 10 milioane din bonusuri) lui Inter Milano pentru fundașul slovac Milan Skriniar, dar clubul a refuzat instant.

Oficialii formației italiene aveau în plan să obțină semnătura pentru prelungirea contractului fundașului, însă cele douî părți se pare că nu au ajuns la o înțelegere, astfel că în vara lui 2023 acesta ar putea pleca liber de contract.

În aceste condiții, Inter Milano este dispusă să îl cedeze pe Skriniar în pauza de mercato din iarnă. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, în această situație delicată pentru italieni, PSG ar urma să facă o ofertă de aproximativ 30 milioane de euro, la jumătate decât cea din vară. 

La PSG, Skriniar ar urma să încaseze un salariu net de bază anual în valoare de 7,7 milioane de euro.

Fundașul slovac joacă la Inter din 2017, după ce a fost transferat de la Sampdoria, pentru 34 de milioane de euro. Milan Skriniar a devenit stâlpul defensivei nerazzurrilor, strângând în cei cinci ani 215 meciuri și 11 goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!