PSG kylian mbappe Lionel Messi Neymar Franta

Jucătorul de la PSG care l-a impresionat pe Lionel Messi: "E o adevărată bestie, unul dintre cei mai buni din lume!"

Lionel Messi (35 de ani) a început al doilea sezon la Paris Saint-Germain, iar starul argentinian a vorbit despre colegii din ofensiva campioanei Franței.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 11:36
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 11:36

Într-un interviu acordat fostului mare jucător Hristo Stoichkov pentru TUDN, Messi a vorbit despre relația excelentă pe care o are cu Neymar, brazilianul cu care a fost coleg și la Barcelona, dar și despre Kylian Mbappe, fotbalist pe care îl numește "o adevărată bestie".

Lionel Messi: "Mbappe este o adevărată bestie"

"Eu și Neymar ne cunoaștem foarte bine, ne-am înțeles excelent la Barcelona timp de multe sezoane și mi-aș fi dorit chiar mai mult. Viața a făcut să ne regăsim la Paris. Mă bucur foarte mult să joc alături de el, să fiu zi de zi cu el. 

Kylian este o adevărată bestie pe teren, foarte puternic în duelurile unu contra unu, care caută spațiile, este foarte rapid și simte excelent poarta. E un fotbalist complet, a demonstrat deja asta și va fi unul dintre cei mai buni din lume în anii care vor urma", a declarat Lionel Messi, citat de L'Equipe.

  • Lionel Messi, în primul sezon la PSG: 34 de meciuri, 11 goluri, 15 pase decisive
  • Kylian Mbappe, sezonul trecut la PSG: 46 de meciuri, 39 de goluri, 26 de pase decisive
  • Neymar, sezonul trecut la PSG: 28 de meciuri, 13 goluri, 8 pase decisive

Lionel Messi: "Sezonul acesta este atipic, dar Liga Campionilor rămâne obiectivul lui PSG"

În cadrul aceluiași interviu, Messi a tras câteva concluzii după sezonul trecut și a anunțat ce își propune acum PSG.

"În ultimii ani, obiectivul lui PSG a fost câștigarea Ligii Campionilor. În sezonul trecut, a fost foarte greu de digerat eliminarea contra lui Real Madrid pentru că am făcut două meciuri foarte bune, însă totul s-a decis la nivelul detaliilor.

Sezonul actual este atipic, cu o Cupă Mondială în mijlocul stagiunii, dar Liga Campionilor rămâne principalul obiectiv al lui PSG. E o competiție complicată, unde nu câștigă mereu cei mai buni", a mai spus Messi.

Modifică setările cookies