GALERIE FOTO Cum a reacționat Mauro Icardi ce a aflat că Wanda Nara vrea să divorțeze de el: "Nu știu pentru cine îmi pare rău"

Mauro Icardi divort wanda nara Wanda Icardi Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 09:08
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 09:40

Wanda Nara (35 ani) este hotărâtă să pună capăt căsniciei cu Mauro Icardi (29 ani). 

Fotbalistul argentinian a fost acuzat de infidelitate de parteneră în urmă cu câteva luni, când Wanda a pus mai multe mesaje acide pe Instagram și a șters pozele cu el. 

După o vacanță petrecută alături de sora sa, Wanda Nara a plecat la Buenos Aires, iar motivul călătoriei ar fi chiar deschiderea procesului de divorț de Mauro Icardi, așa cum se arată într-un mesaj audio al impresarei.

"Bine Carmen, eu am venit în Argentina pentru că pregătesc divorțul de Mauro, mai am câteva zile și după acea zbor și scot ce pasaj ai nevoie. Organizez puțin lucrurile pentru divorț pentru că nu mai pot și i-am cerut să divorțăm!", i-ar fi transmis unei prietene.  

Reacția lui Mauro Icardi despre posibilul divorț

Într-un mesaj postat pe contul de Instagram, Mauro Icardi neagă informațiile apărute în presa din Argentina: "Nu știu cine pentru cine îmi pare rău mai mult, pentru cei care inventează lucruri despre viața mea sau pentru cei care le cred", a fost mesajul fotbalistului de la PSG. 

La puțin timp după, Icardi a postat și un clip în care apare Wanda Nara la plajă și și-a schimbat fotografia de profil cu una în care apare alături de soția sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!