GALERIE FOTO Wanda Nara și Icardi, dați de gol de doi foști fotbaliști: „Fac sex de 12 ori pe zi!” Condiția pusă de jucătorul lui PSG 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 10:35
Data actualizarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 10:36

Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icardi (29 ani) formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului. 

Cei doi au fost aproape de divorț după ce modelul și impresarul jucătorului a descoperit că este înșelată. Wanda și Icardi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul timpului, însă relația lor pare mai solidă ca niciodată, iar recent au fost subiect de discuție între doi foști jucători. 

Daniele Adani, fost fundaș italian, trecut pe la echipe precum Fiorentina, Inter sau Empoli, a fost invitat pe stream-ul live de pe canalul de Twitch al marelui Christian Vieri. Conform The Sun, cei doi au vorbit despre cuplul Icardi-Nara, dezvăluind că „fac sex de 12 ori pe zi!”. 

Wanda Nara a dezvăluit momentul în care Mauro Icardi refuză să facă sex cu ea

Modelul este și agentul fotbalistului, iar în 2020 a dezvăluit că atacantul refuză să facă sex dacă echipa sa pierde meciul. Dezvăluirile au venit după ce Antonio Conte, fost antrenor al lui Inter, care l-a vândut pe Icardi la PSG în 2019, a spus că jucătorii nu ar trebui să piardă multă energie în timpul actului sexual. 

Întrebată despre declarațiile făcute de actualul antrenor al lui Tottenham, Wanda a răspuns sincer: „Nu știu ce să spun. Ar trebui să încerce înainte de un meci, dar Mauro este profesionist și nu face nimic înainte de meci. Doar după și asta dacă meciul s-a încheiat bine. Dacă nu e un meci bun, nici măcar nu vrea să se uite la mine!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!