GALERIE FOTO Anunț șoc: după ce s-au reîmpăcat în urma scandalului de infidelitate, Wanda Nara divorțează de Mauro Icardi! Mesajul vocal care confirmă totul 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 14:43
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 15:06

Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icardi (29 ani) au fost implicați în multe scandaluri de-a lungul timpului, însă ultimul pare să fi adus și sfârșitul căsniciei pentru cei doi. 

Fotbalistul argentinian a fost acuzat de infidelitate de parteneră în urmă cu câteva luni, când Wanda a pus mai multe mesaje acide pe Instagram și a șters pozele cu el. Cu toate astea, se pare că modelul nu a trecut peste acel episod. 

Wanda Nara divorțează de Mauro Icardi 

Agentul jucătorului se află în Buenos Aires de câteva zile, iar motivul călătoriei ar fi chiar deschiderea procesului de divorț de Mauro Icardi. Mundo Deportivo a publicat un clip în care apare un mesaj vocal transmis de Wanda Nara unei prietene de-ale sale. 

În mesaj, Wanda Nara dezvăluie că divorțează de Mauro Icardi: „Bine Carmen, eu am venit în Argentina pentru că pregătesc divorțul de Mauro, mai am câteva zile și după acea zbor și scot ce pasaj ai nevoie. Organizez puțin lucrurile pentru divorț pentru că nu mai pot și i-am cerut să divorțăm!”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!