Olympique Lyon Rudi Garcia Franta ARMA SECRETA care a dus-o pe Lyon la un pas de GLORIE. "Il impart pe Rudy cu jucatorii lui!" Cine e FRUMUSETEA din viata antrenorului Garcia

ARMA SECRETA care a dus-o pe Lyon la un pas de GLORIE. "Il impart pe Rudy cu jucatorii lui!" Cine e FRUMUSETEA din viata antrenorului Garcia

Olympique Lyon a ajuns in semifinalele Champions League, iar o parte din merite ii revin unei frumoase jurnaliste sportive.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 18:07

Cu un lot fara mari vedete, tehnicianul Rudi Garcia (56 de ani) a izbutit s-o califice pe Lyon in careul de asi al Ligii Campionilor, eliminand pe parcurs echipe de prim rang precum Juventus si Manchester City. Poate ca secretul acestor performante uriase sta in viata personala a antrenorului francez, care se iubeste cu una dintre cele mai frumoase femei din Italia.

  • ARMA SECRETA care a dus-o pe Lyon la un pas de GLORIE. Il impart pe Rudy cu jucatorii lui! Cine e FRUMUSETEA din viata antrenorului Garcia

Rudy a cunoscut-o pe jurnalista sportiva Francesca Brienza in perioada in care a pregatit-o pe AS Roma (2013-2016), iar de atunci formeaza un cuplu indestructibil, in ciuda faptului ca italianca e cu 23 de ani mai tanara. Interesant e faptul ca, inainte de primele intalniri romantice cu Rudy Garcia, Francesca a avut nevoie de cateva zile de gandire, perioada in care i-a cerut si permisiunea sefului ei.

Francesca a cochetat si cu actoria, iar in 2006 a participat la prestigiosul concurs de frumusete Miss Italia, castigand si un premiu special, care a propulsat-o apoi in atentia agentiilor de modelling. Din 2012 a facut pasul in presa, la canalul TV al clubului AS Roma, job pe care l-a parasit la putin timp dupa ce s-a cuplat cu Rudi Garcia. 

Evident, Francesca s-a mutat intre timp in Franta, mai intai la Marsilia, apoi la Lyon si incearca sa stea cat mai mult posibil in compania iubitului Rudy. "Il impart cu jucatorii lui", a declarat recent Francesca, semn al tenacitatii cu care isi face meseria antrenorul lui Lyon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!