PSG Leo Messi Ligue 1 messi Transfer Franta

Anuntul momentului in fotbalul mondial: PSG s-a decis in privinta transferului lui Messi! Detalii de ultima ora din presa franceza

Leo Messi este in prezent liber de contract.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 13 Iulie 2021, 16:48
Data actualizarii: Marti 13 Iulie 2021, 16:51

Argentinianul a reusit in sfarsit sa castige un trofeu cu nationala Argetinei, dupa incercari repetate de a face asta, insa viitorul sau de la echipa de club este inca necunoscut, contractul cu Barcelona fiind expirat de la 1 iulie.

Printre cluburile care aveau puterea financiara sa-l atraga pe Messi este si PSG, insa Le Parisien anunta ca seicii au renuntat momentan la aducerea argentinianului, cel putin pentru aceasta vara, nefiind exclusa o noua tentiva de a-l aduce la Paris in viitorul apropiat.

  • Anuntul momentului in fotbalul mondial: PSG s-a decis in privinta transferului lui Messi! Detalii de ultima ora din presa franceza

In ultima vreme s-a vehiculat ca Messi ar fi aceptat reducerea la mai putin de jumatate a salariului pentru a semna un nou contract, cu scopul de a ajuta Barcelona sa depaseasca criza financiara.

In presa din Spania se spune ca a dorit sa astepte semnarea unui nou acord dupa finala din Copa America, iar totul se va bate in cuie la intoarcerea sud-americanului din vacanta.

Modifică setările cookies