Daniel Opriţa ar putea pleca de la CSA Steaua! Antrenorul a dezvăluit ce urmează pentru el

Daniel Oprita liga 2 Steaua Liga 2 Daniel Oprița
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 11:44
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 11:49

Daniel Opriţa (40 de ani) a vorbit despre viitorul său la Steaua.

Antrenorul Stelei a dezvăluit că a primit mai multe propuneri în ultima perioadă, însă nu este tentat în momentul de față de o despărțire de clubul Armatei.

Oprița se confruntă cu o problemă delicată la Steaua, clubul neavând dreptul de promovare în Liga 1 la finele acestui sezon. Oficialii clubului speră ca în sezonul viitor să fie depățită această problemă.

Oprița: „E greu să pleci de aici!”

„Eu mai am contract încă un sezon. Trebuie să merg până la capăt. Nu depinde numai de mine. Dar nu m-am gândit. Am avut şi speranţa că vom avea drept de promovare. Dacă nu vom avea anul acesta, eu sper ca în sezonul viitor să se rezolve.

(n.r. - despre oferte) Am avut, dar doar aşa, întrebări. Ei ştiu ce este aici. Şi dacă mergi în altă parte, să zic, pe un salariu mai bun, nu ai condiţiile de aici. E greu să pleci de aici, în ţară zic, chiar şi în Liga 1. Nu m-aş mai grăbi. Deşi îmi place foarte mult să lucrez, încerc să îmi pun un target aşa.. Minim Liga 2. Sunt mândru de ce am reuşit până acum. Nu e uşor să promovezi, trebuie să câştigi, să fii numărul unu.

Eu sunt un tip care… orice lucru mă afectează. Niciodată nu trebuie să spui că sunt legendă, că trăiesc pentru clubul ăla, lucruri din astea de faţadă. Nu ştiu dacă suporterii ar fi mulţumiţi ca eu să vin şi să pup stema… eu vreau să mă caracterizeze faptele”, a spus Daniel Opriţa, la Playsport.

Steaua s-a calificat în playoff-ul Ligii 2 și ocupă locul patru în clasament, cu 37 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!