Fotbal intern

„Ne mâncau liliecii și șobolanii. A venit Oli și am ajuns de cinci stele!” Clubul revitalizat de Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu (52 de ani), omul care a revigorat un club de tradiție din fotbalul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 14:11
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 14:13

Leonard Naidin (42 de ani), fost mijlocaș la Dinamo sau Poli Timișoara, a vorbit despre perioada în care pe banca lui Poli s-a aflat Cosmin Olăroiu. Fostul jucător de fotbal a dezvăluit că în perioada în care Oli s-a aflat pe banca alb-violeților s-au făcut investiții masive la club.

„Am rămas impresionat foarte mult de Oli. Cred că Olăroiu e cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Profi total! 

Prin el, s-au făcut investiții mari la Timișoara, la teren, vestiare, sală de forță, tot. Când m-am întors la Timișoara, ajunseserăm într-o stare... ne mâncau liliecii și șobolanii. După două cantonamente, zici că am ajuns la cinci stele. S-au făcut niște investiții tari cu Olăroiu. Când ai bani, cu bani se face treabă”, a povestit Leonard Naidin, potrivit gsp.ro.

Leonard Naidin a fost legitimat la Poli Timișoara din ianuarie 2007 până în ianuarie 2009, evoluând în 29 de meciuri pentru gruparea „alb-violetă”.

Cosmin Olăroiu ar putea reveni pe bancă

„Oli” este liber de contract din februarie 2021, după ce s-a despărțit de clubul chinez JS Suning. Presa arabă susține, însă, că antrenorul român și-ar putea relua activitatea pe banca echipei Sharjah Cultural Sports Club.

„Al Ahli Shabab - Al Ain e ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club”, anunță jurnaliștii de la Abu Dhabi Sports Channel prin intermediul contului de Twitter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies