Stranieri

VIDEO Cosmin Olăroiu revine în antrenorat: „E ultimul meci la care asistă din tribună!”

Cosmin Olăroiu, pregătit să semneze un nou contract. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 15:08
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 15:13

Ultima experiență a lui Cosmin Olăroiu pe banca tehnică a fost la JS Suning, când după ce a cucerit titlul de campion în China, clubul s-a desființat. Iar din luna februarie a acestui an, românul se judecă pentru salariile restante. 

Cu toate că a fost curtat de CFR, Craiova și alte echipe din zona arabă, Olăroiu a preferat să nu dea curs niciunei oferte până nu își rezolvă probleme din instanță. Însă, jurnaliștii de la Abu Dhabi Sports Channel au dezvăluit că tehnicianul român s-a înțeles cu Sharjah Cultural Sports Club.

Al Ahli Shabab - Al Ain e ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club”, este anunțul făcut de jurnaliștii din zona Emiratelor Arabe Unite. 

După 8 etape, Al Sharjah se află pe locul 5 în campionat, cu 13 puncte, la 4 puncte în spatele liderului Al Ain, care are un meci mai puțin. 

De-a lungul carierei, Cosmin Olăroiu le-a pregătit pe FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al-Saddc, Al-Ain, Al-Ahli, naționala Arabiei Saudite, Shabab Dubai și JS Sunning, reușind să își treacă în palmares 12 trofee. 

Modifică setările cookies