„Lua bani de la Minister și nouă nu ne spunea!” Cum își fenta „Fiara” Lăcătuș colegii de la Steaua. Balint l-a dat de gol

Marius Lacatus Gabi Balint Steaua Fotbal intern Marius Lăcătuș
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 21:58
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 22:02

Gabi Balint (60 de ani) l-a dat de gol pe Marius Lăcătuș (58 de ani), fostul său coleg de la Steaua.

Balint a dezvăluit că fostul său coleg din atacul Stelei avea un statut preferențial la echipă și era adesea chemat la MApN pentru a fi premiat de oficiali, însă niciodată nu le-a spus dezvăluit colegilor care era motivul real al vizitelor sale.

„Eu am aflat că domnul Lăcătuș mai facea vizite pe la Minsiter (n.r. MApN). El se gândea că-l chema pentru ceva indisciplinar. Dar îl mai chemau să-i mai dea niște bani și nouă nu ne spunea. Noi nu știam”, a spus Gabi Balint, potrivit Digisport.

Lăcătuș, preferatul lui Ilie Ceaușescu

Marius Lăcătuș s-a apărat susținând că a considerat mereu că era premiat, deoarece era disciplinat.

„Eu credeam că voi erați indisciplinați. Eu credeam că îi premia pe cei mai cuminți. Adevărul este că aveam priză la conducere.

Domnul Ilie Ceaușescu cu mine negocia primele. De ce nu spuneți când se luau bani în plus? Atunci se câștiga campionatul la golaveraj. Noi trebuia să fim la nivel”, a fost replica lui Marius Lăcătuș la dezvăluirile făcute de Gabi Balint.

Marius Lăcătuș a fost legitimat la Steaua în două rânduri: 1983 - 1990 și 1993 - 2000. De partea cealaltă, Gabi Balint a îmbrăcat tricoul grupării Bucureștene între 1980 și 1989.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!