EXCLUSIV „La trei ani după accident, era să mor!” Mihai Neșu, dezvăluiri necunoscute despre momentul de cumpănă din viața sa

mihai nesu FCSB romario pires Fotbal intern Mihai Nesu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2023, 20:05
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2023, 20:05

Mihai Neșu (40 de ani) a vorbit despre un moment dificil petrecut în viața sa, după evenimentul nefericit din 2011.

Campion mondial și european, francezul Pires vine în România pentru Mihai Neșu. Pe 4 mai, la PRO ARENA și pe VOYO va fi meciul caritabil pentru fundația fostului stelist.

Francezul Pires, cehul Smicer și grecul Karagounis sunt numele sonore care vin în mai la București. Lobont, Dică, Goian și Sânmărtean joacă și ei pe „Arcul de Triumf”, in meciul caritabil pentru Neșu.

Lângă Oradea, Neșu construiește un complex de recuperare pentru copiii cu probleme. Fostul fotbalist a gândit proiectul, care va fi gata la vară, cu ajutorul donațiilor.

Neșu, impresionat de suținerea oamenilor

„Mă impresionează foarte mult tot sprijinul oamenilor de după accident. Asta e cel mai impresionant lucru din viața mea, după accident, dragostea oamenilor pentru mine”, a spus Mihai Neșu pentru SPORT.RO.

Au trecut 12 ani de la accidentul suferit de Neșu în Olanda.

„Sunt fericit că, după atâția ani, prognoza medicilor de la început nu s-a adeverit, când ziceau că n-o să pot să respir singur și n-o să pot mișca nimic, mă bucur că pot să repir singur și pot să-mi conduc singur scaunul (n.r. - dă din mână), ne-a mai spus fostul stelist.

Fostul fotbalist de bandă a trecut prin momente grele și după accidentul din 2011.

„În 2014 am avut o problemă de sănătate și am ajuns la Spitalul de Urgență din Oradea și cam toată lumea din jur credea că mor și atunci a fost un pic de panică”, a dezvăluit Neșu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!