VIDEO FCSB, gest superb înaintea meciului cu Farul Constanța! Vizită surpriză la copiii de la secția de hemodializă

FCSB Stiri
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2023, 16:35
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2023, 16:41

Marți, o parte dintre jucătorii de la FCSB au făcut o vizită la secția de hemodializă a Spitalului Marie Curie din București, pentru a le face o surpriză copiilor internați acolo.

Copiii internați în secția de hemodializă a Spitalului Marie Curie din București au avut parte de o vizită surpriză din partea jucătorilor de la FCSB, Octavian Popescu, Andrei Cordea și Risto Radunovic. Aceștia au venit cu daruri pentru micuți, inclusiv eșarfe cu culorile echipei roș-albastre, și invitații la următorul meci al vicecampioanei României, care va avea loc pe Arena Națională, luni, 17 aprilie, împotriva echipei Farul Constanța, în cadrul celei de-a patra etape a playoff-ului din Superliga. Gestul fotbaliștilor a adus multă bucurie copiilor.

Echipa FCSB a desfășurat această acțiune în parteneriat cu asociația "Cetatea Voluntarilor" și cu sprijinul a două mari lanțuri de magazine care activează pe teritoriu României.

FCSB a vizitat copiii la spital

Vizita roș-albaștrilor a fost surprinsă de o persoană, care a filmat totul și a urcat pe clipul pe rețelele de socializare, însoțit de un mesaj emoționant.

„Greu de spus ce am simțit azi.

Ce bine că prietenii mei de la Cetatea Voluntarilor Arad au experiență și deschidere să facă acțiuni care chiar fac o diferența!

Cu partenerii noștri de la Decathlon Militari și Cora România, am mers, împreună cu câțiva jucători de la FCSB (care m-au impresionat dincolo de cuvinte, cu inima lor mare, respectul și smerenie) la copiii dializați de la Marie Curie.

Chiar cred că, pentru unii dintre ei, gândul că au invitație la meciul FCSB, va produce speranța vindecătoare. Asta în planul omenesc, evident.

Eu știu că Dumnezeu ne aduce pe toți împreună pentru ceva mai mare decât noi”, a scris pe Facebook persoana respectivă, care a postat și un clip video de la această acțiune”, a scris intermautul pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!