VIDEO EXCLUSIV „Îl compar la 25% din Hagi!” Gigi Becali a numit jucătorul care îi va aduce milioane. Ce așteptări are de la el

Gigi Becali a făcut nouă transferuri la FCSB în această vară, însă se așteptă să facă bani tot din vânzarea jucătorilor din „garda veche”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 08:34
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 08:47

Patronul vicecampioanei este convis că tot Tavi Popescu va fi jucătorul care îl va umple de bani chiar dacă în momentul de față nu traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Tavi, comparat din nou cu Gică Hagi de Gigi Becali

„Nu, tot Tavi va fi cel mai bine vândut. Tavi va crește. Pe Hagi nu trebuie să-l mai comparăm. Dacă eu aș avea un Hagi, n-aș mai spune 50 de milioane, aș spune 200. 

Îl compar la 25% din Hagi. N-are rost să comparăm, ca Hagi nu cred că o să mai avem. El o să dea goluri, o să vezi. Asta vreau, pase și gol”,  a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Tavi Popescu recunoaște că nu traversează cea mai bună formă

Octavian Popescu, căpitanul FCSB-uli în meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0, a recunoscut la final meciului că  prestațiile sale din ultima perioadă nu au fost dintre cele mai bune.

„Trebuie să le mulțumim suporterilor. Sper să fie așa la fiecare meci. Sunt minunați! Ne-au ajutat foarte mult pe final de partidă, când simțeam că nu mai putem. Sunt fericit că staff-ul a avut încredere în mine și mi-a oferit banderola de căpitan. Am avut o perioadă proastă, e normal pentru jucătorii tineri. 

Toți jucătorii care au venit sunt extraordianri. Cu Miculescu mă știam de la juniori. Mai așteptăm jucători!

Florinel Coman m-a încurajat, mi-a zis să nu am nicio emoție cu banderola, pentru că așa a fost și el. Ne simțim mai bine acum. Despre joc și tactică nu pot să vorbesc eu, nu îmi permit. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Octavian Popescu, la Pro Arena. 

Octavian Popescu nu a mai avut în acest start de sezon evoluțiile spectaculoase din stagiunea trecută. În opt partide disputate în Superligă și preliminariile Conference League, decarul lui Gigi Becali a reușit o singură pasă de gol, cu Saburtalo Tbilisi, 4-2.

Modifică setările cookies