Fotbal intern

Ce antrenor si-a pus Voluntariului dupa refuzurile lui Zenga, Edi Iordanescu si Multescu

Dupa demiterea lui Daniel Oprita, la Voluntari s-a vorbit despre mai multe nume importante care ar putea sa preia banca.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 August 2018, 17:03
Data actualizarii: Sambata 25 August 2018, 17:20

Zenga, Iordanescu si Multescu s-au aflat pe lista conducatorilor de la FC Voluntari, dar alesul final este Dinu Todoran.

Fostul fotbalist de la Petrolul si Farul a mai antrenat la Voluntari in sezonul 2016-2017.

"Trebuie sa le redam increderea, mai ales la acest prim meci, cu CS U Craiova. Dar sunt jucatori cu calitate. Situatia din clasament este foarte nasoala. La inceputul campioantului, obiectivul a fost play-off-ul, acesta este in continuare, dar trebuie sa o luam pas cu pas, mai ales primul meci, cel cu Craiova. Jucatorii pe care i-am adus eu cu Florin Marin aveau calitate: era Marinescu, era Cernat, era Maftei, adica jucatori care în Liga I, din punctul meu de vedere, si acum pot face diferenta. Apoi a venit alt antrenor, cu alta strategie, cu alti jucatori si nu s-a mai realizat ceea ce s-a realizat in anii trecuti. Dar pe viitor este posibil orice, trebuie sa avem incredere", a declarat noul antrenor de la FC Voluntari.

Cei de la Voluntari sunt gata sa-i pregateasca o "surpriza" lui Mitrita dupa ce in etapa trecuta atacantul craiovenilor si-a varsat nervii pe gazon la finalul meciului pierdut cu Concordia scor 1-0.

"Referitor la Mitrita, trebuie sa vorbim cu ingrijtorul terenului sa punem niste transee unde joaca el, pentru ca e un jucator de calitate. Trebuie sa avem mai multa incredere in noi"
, spune Dinu Todoran.

FC Voluntari este ultima clasata in Liga 1, cu un singur punct dupa 5 etape.

Daca din postura de antrenor Dinu Todoran a antrenat pana acum doar la Voluntari. Ca fotbalist a schimbat mai multe echipe: Farul, Petrolul si Victoria Branesti. Ultima sa echipa a fost Voluntariul.

 

Modifică setările cookies