"Cred ca am avut ratarea campionatului!" Oprita, la pamant dupa infrangerea cu Dinamo. Ce spune de scandalul de la Voluntari

"Cred ca am avut ratarea campionatului!" Oprita, la pamant dupa infrangerea cu Dinamo. Ce spune de scandalul de la Voluntari

Oprita spune ca nu pleaca, in ciuda conflictului pe care l-a avut cu Andone si cu fostul capitan Costin Lazar.

Antrenorul isi felicita jucatorii pentru ce au reusit contra lui Dinamo si spune ca Voluntariul ar fi meritat un egal dupa numarul ocaziilor din repriza secunda. Ratarea lui Balan din minutul 90 l-a terminat pe Oprita.

"Am fost foarte aproape sa obtinem un rezultat pozitiv, cred ca am fi meritat sa obtinem un punct. A fost o neatentie, o lipsa de concentrare la primul gol al lui Dinamo. Daca nu luam gol atunci, cred ca puteam sa-i mai surprindem pe contraatac. Am vazut si ratarea din final, cred ca e ratarea campionatului. Au fost multe lucruri bune, a trebuit sa facem si pregatirea fizica, si pe cea tehnico-tactica intr-un singur cantonament. Nu am niciun conflict cu nimeni, totul e in regula.

Suntem in discutii cu mai multi jucatori, cu timpul o sa se faca o echipa buna, care o sa joace fotbal frumos. Nu e usor, incercam sa punem lucrurile la punct din mers. Mai aveam 3 jucatori care s-au pregatit cu noi 3 saptamani si n-au putut fi legitimati, a trebuit ca azi sa improvizez. Sunt aici sa antrenez, avem conditii foarte bune sa facem performanta. Poate e mai bine ca jucam cu favoritele in primele etape, putem sa le surprindem", a spus Oprita la Digisport.

Citeste si:Dinamooprita
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies