„E om cuminte și muncește!” Antrenorul din campionatul României care l-a impresionat pe Gigi Becali

Gigi Becali Dorinel Munteanu FCSB Otelul Galati Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 19:33
Data actualizarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 19:41

Gigi Becali, patronul vicecampioanei FCSB, a dezvăluit cine este antrenorul din campionatul României care l-a impresionat în acest sezon.

Becali a analizat jocul dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova, susținând faptul că moldovenii au pierdut meciul doar din cauza trufiei, că au încercat să joace altceva decât ce pregătiseră la antrenamente.

Oțelul Galați ocupă locul opt în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte, iar Becali este de părere că asta i se datorează exclusiv lui Dorinel Munteanu, antrenorul moldovenilor.

„Eu cred că ce se face la antrenamente, aia se joacă. Ai văzut Dorinel Munteanu ce face la antrenamente, aia joacă. Numai că el a greșit-o. A greșit din trufie. Ai dat un gol, ai 1-0, păi joacă jocul tău. El a vrut să și joace, dar nu poți cu jucătorii ăia, pentru că sunt jucători de luptă. Cei de la Oțelul.

El din jucători de luptă, acum cu Craiova, a vrut să îi facă jucători de Maradona. Nu poți să faci așa cu ei. A fost arogant. Ai 1-0 și stai că mai dau. Atunci te retragi când ești Oțelul și ai 1-0. El a vrut să îl mai dea și pe al doilea.

Păi stai, unde te duci? Nu era echipa ta baricadarea? Ai 1-0, acum te baricadezi. El a vrut să arate că acum joacă și fotbal. Dar nu poți, că nu ai cu cine. Ce ai făcut tu și așa, ai făcut minuni.

Deci, ei de unde erau echipa greu de bătut, acum a ajuns să ia 3 sau 4. Era greu să îi dai gol și a luat 3. Echipa care se închidea s-a deschis la 1-0. E om cuminte (n.r. - Dorinel Munteanu) și muncește. Mie îmi plac oamenii care mizează pe muncă”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Oțelul Galați - Universitatea Craiova 1-3

Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 17:30 duminică, însă din cauza viscolului din Galați, partida a fost întârziată cu o oră. Astfel, lovitura de start a fost dată la ora 18:30.

Alexandru Pop a deschis scorul în minutul 20, doar că în repriza secundă Universitatea Craiova a dat startul recitalului și a întors soarta partidei la 180 de grade.

Alexandru Mitriță a înscris un hat-trick (53', 80', 83') și a strecurat toate cele trei puncte înapoi în Bănie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!