VIDEO EXCLUSIV „E cel mai bun jucător!” Claudiu Keșeru, categoric despre un fost coleg de la FCSB

FCSB Claudiu Keseru Lucian Sanmartean superfanii Superliga Fotbal intern Claudiu Keșeru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 21:44
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 21:44

Emisiunea „SuperFanii” este LIVE pe www.sport.ro și Facebook Sport.ro în fiecare joi!

În a opta ediție a emisiunii, moderatorii permanenți, Mihai Mironică și Radu Buzăianu l-au avut invitat pe Lucian Sânmărtean, fost jucător la FC Vaslui și FCSB, printre alte echipe.

„E cel mai bun jucător!” Claudiu Keșeru, categoric despre un fost coleg de la FCSB

Într-o intervenție telefonică la „SuperFanii”, Claudiu Keșeru a vorbit despre vechiul său coleg de la FCSB, Lucian Sânmărtean, alături de care a câștigat ultimul titlu al echipei din Berceni.

„(n.r. E Sânmărtean cel mai bun servant?) Nu cel mai bun servant, ci cel mai bun jucător! Cu siguranță a fost acel feeling comun. Uitându-mă la tiparele pe care le avea, la modul în care scotea adversarul din joc și momentul în care alegea să vină fie cu o centrare, fie cu o pasă filtrantă, știam exact când trebuie să rămân sau să plec”, a spus Claudiu Keșeru la emisiunea „SuperFanii”.

Dacă e joi, avem „SuperFanii”! Mihai Mironică și Radu Buzăianu LIVE pe www.sport.ro și Facebook Sport.ro

Superbet a revenit cu o nouă emisiune pe pagina de Facebook Sport.ro și pe site-ul www.sport.ro. De pe 8 decembrie 2022, Mihai Mironică și Radu Buzăianu au debutat cu un program super funny, intitulat „SuperFanii”.

Joi, 26 ianuarie, Mihai Mironică și Radu Buzăianu vor discuta subiectele momentului din lumea sportului. Invitat va fi Lucian Sânmărtean, fostul jucător de FC Vaslui și FCSB!

În ediția trecută, cei doi moderatori permanenți ai emisiunii l-au avut invitat pe Răzvan Lucescu, antrenorul român care se află pe banca tehnică a celor de la PAOK Salonic din vara anului 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!