Dinamo DDB liga 2 Fotbal intern Fanii lui Dinamo

„Dinamo trăiește!” Comunicatul clubului din „Groapă” la o lună de la retrogradarea istorică

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria clubului la finalul sezonului trecut, după ce a pierdut barajul de promovare/rămânere în Liga 1 disputat împotriva Universității Cluj (0-2 în tur, 1-1 în retur).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 16:55
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 16:59

Trupa lui Gică Mihali traversează o periodă extrem de dificilă în momentul de față. Rămasă fără sponsorul principal după retrogradarea în Liga 2, Dinamo a mai primit o lovitură și de la fostul acționar al clubului, Ionuț Negoiță, care le-a interzis „câinilor” să mai folosească zona renovată de la Săftica.

Conducerea clubului este însă convinsă că va găsi, alături de DDB, veniturile necesare pentru realizarea bugetului pentru noul sezon care va începe în liga secundă.

„A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenția fotbalului nostru.

Se vorbește și se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.

În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.

Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club.

Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate.

Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!

Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.

Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.

Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește! Aici e Dinamo!”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Dinamo se află în insolvență din vara anului trecut

Clubul de fotbal Dinamo a solicitat intrarea în insolvenţă la 25 iunie 2021, Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii la 1 iulie 2021.

Aceasta este cea de-a doua procedură a insolvenţei declanşate de SC Dinamo 1948 SA, după ce societatea fusese reintrodusă în circuitul economic în septembrie 2015.

Pentru prima oară în istoria sa, echipa de fotbal Dinamo a retrogradat în Liga a II-a la finalul sezonului precedent după ce a pierdut barajul de promovare/retrogradare cu Universitatea Cluj (0-2 în tur, 1-1 în retur).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!