Universitatea Craiova cantonament Antalya Eugen Neagoe Fotbal intern

VIDEO „Care sunt primele impresii la echipă?” Răspunsul lui Eugen Neagoe după ce a preluat-o pe Universitatea Craiova

Antrenorul a fost numit pe banca tehnică a oltenilor pe 3 ianuarie și se află în acest moment în cantonament cu lotul în Turcia, Antalya.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 19:56
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 21:04

Întrebat în cadrul unui interviu chiar din Antalya despre primele impresii de la cantonament, Eugen Neagoe nu a stat pe gânduri și a precizat că turcii au condiții excelente pentru pregătirea echipei sale.

„Care sunt primele impresii la echipă?” Răspunsul lui Eugen Neagoe după ce a preluat-o pe Universitatea Craiova

Totodată, tehnicianul a precizat că elevii săi sunt puțin obosiți, dar chiar și așa încearcă să dea totul pentru o pregătire cât mai eficientă în cadrul cantonamentului din Antalya.

„Primele impresii sunt, mă rog, așa cum știam, în Turcia și în Antalya sunt condiții foarte bune de pregătire. Începând cu hotel, masă, terenurile de antrenament sunt foarte bune. Terenul nostru are o calitate foarte bună.

Dacă vorbim acum, băieții sunt puțini obosiți, dar au fost receptivi, încearcă să respecte tot ceea ce vorbim, ce ne interesează în fiecare zi la antrenament. Sigur, doar așa putem să recăpătăm forțele, antrenându-ne.

Este o perioadă mai dificilă, le-am și spus. Este și perioada asta scurtă, nu rămânem aici decât 10 zile și trebuie să beneficiem de ele. Vremea ne ajută, până acum totul decurge normal”, a spus Eugen Neagoe în cantonamentul din Antalya.

Alexandru Ișfan a ajuns deja la inima lui Eugen Neagoe! Ce a remarcat antrenorul Universității Craiova

Alexandru Ișfan a impresionat peste măsură la argeșeni, iar Universitatea Craiova a reușit să pună mâna pe fotbalistul care în trecut a mai evoluat și la CS Mioveni și să-l aducă în Bănie. În clipa actuală, clubul se află în cantonament în Antalya, iar antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, a vorbit despre Alexandru Ișfan, evidențiind faptul că a impresionat încă din prima zi a pregătirilor.

„Pe Ișfan îl cunoșteam, mă rog, ca adversar. Îl știam foarte bine, ok, l-am urmărit încă de când juca la Mioveni, când era în Liga 2. De atunci mi-a plăcut, era un jucător interesant, cu calități bune. Acum a ajuns și la naționala de tineret. Prin aducerea lui la noi, sper că și realizările lui vor fi și mai mari, să se vadă asta și în rezultatele noastre și cred că va putea face pasul și la echipa de seniori a naționalei. A arătat destul de bine încă din prima zi, se cunoaște cu mulți jucători de la noi, pentru că este coleg cu ei la naționala de tineret”, a spus Eugen Neagoe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!