Zăvăleanu, întrebat direct: „Ați luat în calcul desființarea echipei?” Răspunsul dat de oficialul lui Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 23:58
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 02:24

Dinamo, la prima retrogradare din istorie după ce a terminat la egalitate returul barajului de promovare/rămânere în Liga 1, disputat în compania lui U Cluj. În tur ardelenii s-au impus cu 2-0.

La finalul partidei, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a fost întrebat de reporterul PRO TV, Constantin Toma, dacă Dinamo riscă desființarea, dată fiind situația dificială în care se găsește clubul din punct de vedere financiar.

„Nu, nici vorbă. Cine a spus așa ceva? Nu. Nu intră în discuție așa ceva. Cred că așa cum echipa a fost ajutată până în acest moment, va fi ajutată în continuare. Întradevăr, va fi mult mai greu, dar probabil că vom găsi sursele de finațare necesare supraviețuirii”, a spus Zăvăleanu la finalul meciului Dinamo - U Cluj, scor 1-1.

Dinamo caută finanțator pentru a rezista în Liga 2

Dinamo se află în procedură de insolvență și are nevoie de bani pentru a scăpa de faliment.

„Această procedură de insolvență are o rezolvare legală atunci când se găsește finanțare. Dincolo de rezultatul sportiv, Liga 1 sau Liga 2, această echipă nu putea ieși din insolvență fără o finanțare. În acest moment se strâng puțin termenele, pentru că nu mai avem banii din drepturile TV, dar rămânem la același lucru, la căutarea unui finanțator.

Sunt oameni în spatele lui Dinamo, care încă ajută cu bani. Trebui calibrată situația. De mâine trebuie să vedem ce este de făcut.

În ultima perioadă am avut discuții cu mai mulți oameni foarte apropiați de Dinamo și sper ca de săptămâna asta să și vină cu ceva concret, pentru că este nevoie de bani pentru ieșirea din procedura de insolvență”, a mai spus Zăvăleanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!