Veste uriașă pentru cluburile din Liga 1! Când vom avea VAR în România și care este suma plătită de FRF și LPF pentru demararea proiectului

Veste uriașă pentru cluburile din Liga 1! Când vom avea VAR în România și care este suma plătită de FRF și LPF pentru demararea proiectului

Răzvan Burleanu a anunțat când vom avea arbitraj video în Liga 1!

S-a scurs doar o etapă din noul sezon al Ligii 1 și deja au apărut nemulțumirile la adresa arbitrajului din Liga 1.

Gică Hagi s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Bîrsan, pe care l-a acuzat la finalul meciului dintre UTA si Farul, scor 0-0, că nu a văzut ”un fault clar la Larie”.

Și Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, a reclamat ”mici ciupeli” din partea arbitrilor la meciul Universitatea Craiova - FC Argeș, 1-0.

Răzvan Burleanu a dezvăluit că FRF și LPF fac eforturi pentru ca arbitrajul video să fie introdus cât mai curând în Liga 1. Cel mai probabil, potrivit spuselor președintelui FRF, VAR va fi implementat începând cu startul playoff-ului.

”Încă de la început am considerat că este rolul cluburilor de Liga 1, dacă își doresc o implementare de VAR, să contribuie.

Asta ne dorim. FRF și LPF și deținătorul de drepturi TV, care trebuie să aducă cât mai repede în țară simulatoarele.

Timpul necesar, după cum știți și v-am mai spus cu alte ocazii e între 6 și 8 luni. Suntem la limita.

În momentul de față și FRF și LPF au reușit să contribuie financiar. Chiar în ultima ședință de CEX am aprobat 280 de mii de euro pentru acest proiect”, a dezvăluit Răzvan Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul oraş din România unde se va introduce buletinul electronic. Documentul va oferi acces la multe servicii online
BRAT
Modifică setările cookies