FCSB Conference League Kovas Kovalivka Superliga Cine e Kolos Kovalivka, adversara lui FCSB din turul trei al Conference League? Trupa lui Dinu Todoran, mare favorită

Cine e Kolos Kovalivka, adversara lui FCSB din turul trei Conference League. Lotul ucrainenilor, de trei ori mai ieftin decât al românilor

FCSB se va duela cu Kolos Kovalivka în Conference League, dacă va trece de Shakhter Karagandy, din Kazakstan.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 15:41
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 15:52

Kolos Kovalivka a terminat pe locul patru în Ucraina, în sezonul precedent. Echipa a promovat în 2019 în prima ligă din Ucraina și s-a impus rapid că o echipă foarte puternică. Lotul nu este unul care impresionează, însă au cațiva jucători cunoscuți.

Vedeta echipei este Anatoliy Nuriev. Mijlocașul ofensiv de 25 de ani este cotat la 900.000 de euro și a fost transferat, în această vară, de la FK Manaj. Are patru prezențe în naționala din Azerbaidjan.

  • Cine e Kolos Kovalivka, adversara lui FCSB din turul trei al Conference League? Trupa lui Dinu Todoran, mare favorită

La capitolul vedete se remarcă și Vyacheslav Churko, de 28 de ani. Acesta a fost adus de la Shaktar, având în palmares echipe precum Metalist, Puskas, Frosinone sau Mariupol. Antrenorul echipei este Ruslan Kostyshyn. El este la Kolos din 2014, fiind singura echipă din CV-ul său.

Conform Transfermarkt, lotul lui Kolos este cotat la 9.75 milioane de euro, în timp ce FCSB are un lot evaluat la 31.15 milioane de euro, astfel că, pe hârtie, trupa lui Becali este mare favorită în acest duel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!