Kyros Vassaras CCA Fotbal intern

Vassaras le răspunde contestatarilor și spune că petrece în România dublul zilelor trecute în contract

Președintele CCA, Kyros Vassaras, le-a răspus contestatarilor, după ce a fost acuzat că nu prea a trecut prin România după ce a fost numit la conducerea arbitrajului românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 17:33
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 17:37

Grecul susține contrariul și anunță că petrece în țara noastră dublul zilelor pe care le are stipulate în contract.

Potrivit contractului, Kyros Vassaras ar trebui să petreacă în România cel puțin zece zile pe lună, însă acesta susține că petrece cel puțin dublu.

„Voi sta mai multe zile în România, dar trebuie să-mi fac serviziile. Contrectul meu presupune să stau cel puțin zece zile și eu stau aproape dublu. Pentru că poți folosi restul zilelor pentru alte joburi.

Deci îmi petrec puține zile în Grecia, multe în România, iar cele care rămân sunt pentru UEFA și FIFA. Dar, Credeți-mă, dacă stau 30 de zile aici și beau cafea de la 08:00 până la 17:00 nu aș avea succesul și realizările pe care le am cu arbitrii români”, a spus Kyros Vassaras în cadrul conferinței de presă susținută luni (13 decembrie 2021).

Kyros Vassaras, atac îndreptat spre foștii arbitri români: "Sunt foarte duri, nu-și amintesc greșelile lor"

Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a discutat despre problemele de arbitraj apărute în ultimele etape din Liga 1.

În ultimele etape din Liga 1 au existat o serie de greșeli de arbitraj, intens comentate de oamenii din fotbal. Președintele CCA, Kyros Vassaras, a organziat o conferință de presă în cadrul căreia a făcut o serie de declarații și a oferit explicații pentru fazele controversate. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies