Kyros Vassaras arbitraj liga 1 Fotbal intern

Kyros Vassaras, atac îndreptat spre foștii arbitri români: "Sunt foarte duri, nu-și amintesc greșelile lor"

Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a discutat despre problemele de arbitraj apărute în ultimele etape din Liga 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 13:44
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 14:02

În ultimele etape din Liga 1 au existat o serie de greșeli de arbitraj, intens comentate de oamenii din fotbal. Președintele CCA, Kyros Vassaras, a organziat o conferință de presă în cadrul căreia a făcut o serie de declarații și a oferit explicații pentru fazele controversate. 

"Cu toții suntem parte din fotbalul românesc. Trebuie să colaborăm. Am făcut o întâlnire cu antrenorii, iar multe lucruri au fost lămurite. Văd foști arbitri care comentează și nu-și amintesc de greșelilor lor. Sunt foarte duri când analizează arbitrii. Ei trebuie să primească respect, pentru că și ei respectă jucătorii și echipele", a declarat președintele CCA. 

"Doar împreună putem schimba mentalitate din fotbalul românesc. Eu sunt șeful CCA, sunt responsabil de elita arbitrajului românesc. Avem un vicepreședinte, Alexandru Deaconu, care răspunde de implementarea VAR, de pregătirea arbitrilor. Da, există greșeli. Dar facem tot ce putem pentru ca arbitrii să fie cât mai bine pregătiți", a explicat Vassaras. 

"Eu nu pot face magie. Eu le arăt arbitrilor români drumul, dar ei merg pe autostradă. Eu le arată drumul, prin antrenamente. Sunt ca un antrenor. Ei știu când fac greșeli. Noi știm când când greșesc", a mărturisit acesta. 

Modifică setările cookies