VIDEO EXCLUSIV Unul dintre cei mai mari arbitri români atacă FRF: ”Avem și noi un lucru unic în fotbal, un străin care conduce CCA”

Grecul Kyros Vassaras a fost numit în fruntea Comisiei Centrale de Arbitri de Răzvan Burleanu și este din ce în ce mai criticat pentru lipsa de implicare arătată.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 11:23
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 12:34

Numit de Răzvan Burleanu în fruntea Comisiei Centrale de Arbitri, grecul Kyros Vassaras este una dintre cele mai criticate figuri din fotbalul românesc.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a criticat și el prezența lui Vassaras în fruntea CCA, într-o intervenție la emisiunea ”Ora exactă în sport” de la PRO X.

”Pentru că, așa cum spuneam, ne putem gândi la orice. Probabil că unele lucruri sunt dorite să se întâmple în felul acesta. Lucrurile nu se schimbă, rămân la fel. 

Ce avem noi la arbitraj n-are nimeni în lume! Avem și noi un lucru unic în lumea fotbalului, știți care este? Faptul că avem un cetățean străin care conduce Comisia Centrală de Arbitri. 

Nu există așa ceva! Au fost instructori, dar președinte dintr-o altă țară... nu există! Aici suntem unici, fac pariu cu cine vreți dumneavoastră că suntem unici”, a spus Crăciunescu.

Ce a spus Vassaras în conferința de presă de luni

Ieri, într-o conferință de presă, Vassaras a avut câteva declarații deloc încurajatoare înainte de implementarea VAR în România. 

”Eliminarea greşelilor de arbitraj e imposibilă”, a ținut să sublinieze grecul care conduce arbitrajul românesc.

Foto: frf.ro

Modifică setările cookies