MM Stoica FCSB Kyros Vassaras Liga 1

„Toţi suntem nişte imbecili notorii!” MM Stoica atac dur la adresa lui Vassaras

MM Stoica l-a criticat vehement pe Kyros Vassaras, șeful CCA, după ce acesta a ținut o conferință de presă în care a dezbătut principalele probleme din arbitrajul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 21:16
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 21:21

Managerul general al FCSB îl acuză pe președintele de anumite „interese” și susține că sunt destui foști mari arbitri români care sunt peste Vassaras și care i-ar putea lua locul în fruntea CCA.

„Nu ştiu limba greacă şi nu ştiu cum se spune sfidare. Ceea a făcut Vassaras aşa se traduce. Este sfidare la adresa tuturor, pe un salariu mai mare decât cel al şefului FRF, dacă e adevărat ce se scrie. 

Cred că are nişte interese Vassaras, când dă exemple numai de la anumite echipe (n.r. - MM se referă la fazele cu FCSB în prim-plan pe care le-a analizat Vassaras). O să-mi fac şi eu un material cu jucători care simulează obsesiv, de la alte echipe.

Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul. Mesajul e destul de clar, în momentul când nominalizezi jucători de la anumite echipe. Nu cred că e normal să ai preşedintele CCA un străin, care înţeleg că nu prea stă în România. Nu cred că poţi evalua un arbitru când îl vezi la TV. Cred că sunt foşti arbitri români care sunt peste Vassaras”, a spus MM la Telekom Sport.

Declarațiile lui Vasaras care l-au iritat pe MM Stoica

„În România, comportamentul jucătorilor e o problemă. Arbitrii greșesc, dar și jucătorii. Ei trișează. Nu există meci fără simulare. Vrem să vedem mai mult fotbal, mai multe decizii corecte. Vom face tot ce putem”, a spus Kyros Vassaras.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies