Gigi Becali FCSB Istvan Kovacs Fotbal intern Gigi Becali

Ungurii nu l-au iertat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a criticat pe Istvan Kovacs: „Nu și-a putut ține gura!”

Gigi Becali a fost „tăvălit” în presa din Ungaria, după ce l-a criticat pe arbitrul român de etnie maghiară Istvan Kovacs.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 21:30
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 21:21

Sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu amendă în valoare de 25.000 de lei pentru declarațiile făcute la adresa lui Istvan Kovacs, Gigi Becali a fost „amendat” și de presa din Ungaria.

„Fostul politician extremist, îmbogățit din afaceri imobiliare și care a trecut prin pușcărie, nu și-a putut ține gura după eșecul suferit de FCSB cu UTA. 

El încearcă de ani mulți să pună presiune pe arbitrii din România, în special pe Istvan Kovacs, în vârstă de 39 de ani. De obicei îl critică din cauza legăturii cu Ungaria.

Becali, celebru pentru discursul lui crud, pentru stilul în care insultă pe toată lumea, dar și pentru donațiile mari, a fost pedepsit de multe ori în ultimii ani. 

Ultimele declarații la adresa lui Istvan Kovacs au venit când arbitrul nici măcar nu a fost implicat. Cum a apărut în peisaj? Evident, prin intermediul fratelui Szabolcs Kovacs”, au scris cei de la Kronikaonline, citați de Nemzeti Sport.

Declarațiile care l-au costat scump pe Gigi Becali

„Ăla de la VAR (n.r. - Szabolcs Kovacs) a țipat că cică e penalty! Îl întreb pe Istvan Kovacs: mai are nepoți să mă țină așa cât timp o să fiu în fotbal? De când sunt în fotbal numai belele am avut cu el.

Astea sunt informațiile mele, că Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui «Nelu Mureșan» (nu e clar dacă Becali se referă la Iuliu Mureșan, fostul președinte al ardelenilor, sau la Nelu Varga, patronul din prezent al lui CFR). Trebuie văzut, integritatea, să vedem cu câți bani l-a luat! 

Cât e metrul pătrat, 1800? Să vedem cu cât ți l-a dat ție! Integritate! Să fie ungurii toți la mine, sa-i pună pe toți arbitrii unguri. Ungurii au ceva cu mine! Nu se poate așa”, a spus Gigi Becali după meciul dintre UTA și FCSB, scor 2-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!