Andrea Compagno FCSB Gigi Becali Superliga

"Nu e în regulă, ținea de minge". Gigi Becali i-a stabilit soarta unui titular de la FCSB

FCSB are un singur atacant autentic în lot, pe Andrea Compagno (27 de ani). 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:29
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:40

După meciul cu FC Voluntari, încheiat la egalitate, scor 0-0, Gigi Becali a declarat că vor exista schimbări în echipa de start, iar în perioada de transferuri din iarnă va mai aduce întăriri. 

Patronul vicecampioanei României a explicat că nu este mulțumit de randamentul arătat de Andrea Compagno în acest sezon și se pregătește să aducă un atacant. 

"Trebuie să fac echipă să lupt și împotriva arbitrajului, pentru că dacă e mingea în poartă nu mai poate să o scoată de acolo.

Nu are cum să o scoată, adică dacă o băga Compagno, nu o mai putea scoate, dacă o băga ăla (n.r. Băluță), nu intra în bară și era gol, nu o mai putea scoate. Deci trebuie să jucăm, să dăm 2-3 goluri, nu să așteptăm la VAR să ne dea 11 metri, că nu ne dă nouă, nu ne dă!

  • 4 goluri a înscris Andrea Compagno pentru FCSB în acest sezon

Trebuie neapărat un atacant. Nu avem atacant. Adică… Compagno, toți am zis că ”nu domn’e…”, dar nu se poate, adică dacă primești mingea în preajma careului, mingea la tine în picior și o dai la trei metri la adversar… Nu e în regulă. El ținea de minge. Ăsta nu e Compagno de anul trecut, să știi! Compagno ținea de minge, se bătea! Acum, nu știu ce se întâmplă cu el. E clar, nu mai stau să judec jucătorii…", a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Antrenorul lui Rapid, încântat de Andrea Compagno

Fotbalistul italian nu mai se află printre preferații lui Gigi Becali, însă Cristiano Bergodi a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului.

"Despre Compagno am o părere pozitivă. Luptă întotdeauna, e un jucător important. Dar acolo e concurență, sunt jucători cu caracteristici diferite din joc.

Depinde de antrenori și ce gândesc ei. Eu am o părere pozitivă despre el, e un profesionist, un băiat bun. E italian, are profesionalitate. E un mediu diferit la FCSB, acolo el trebuie să aibe răbdare, pentru că este un jucător important.

La FCSB trebuie să ai mental, iar el are. Dar antrenorii știu, nu vreau să mă bag eu.

Îl consider pe Compagno un jucător important pentru România. În Italia nu știu cum este perceput, a jucat în ligile inferioare, nu știu ce părere au în Italia în legătură cu el. Nu știam despre el înainte să vină în România, juca în ligile inferioare. M-am mirat, era un jucător pe care nu îl cunoșteam.

S-a remarcat în ultima vreme și este un jucător important pentru FCSB. Mie mi-a creat probleme mereu atunci când l-am întâlnit", a declarat antrenorul italian, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!