Dinamo Cristi Borcea Liviu Ganea Fotbal intern Cristi Borcea

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo, dezvăluiri neștiute din vestiarul „câinilor” în era Borcea: „Făcea asta și înainte de amical!”

Dinamo traversează cea mai proastă perioadă din istorie, însă gruparea din „Ștefan cel Mare” a cunoscut și vremuri mai bune.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 22:04
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 22:08

De exemplu în „era” în care clubul din „Groapă” era patronat de Cristi Borcea, „câinii” au reușit să patru titluri, șase Cupe și două Supercupe ale României.

Liviu Ganea (34 de ani), unul dintre fotbaliștii care îmbrăcau tricoul lui Dinamo la ultimul titlu cucerit de „câini” în Liga 1, a dezvăluit care era secretul din spatele performanțelor reușite de echipă.

  • Cristi Borcea

„Venea Borcea și înainte de meci amical și spunea: <<băi, astăzi trebuie să câștigm, nu contează>>. Jucăm și în Antalya și venea în vestiar și zicea că trebuie să batem, nu știu ce faceți, cum faceți”, a spus Liviu Ganea la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Borcea a fost conducătorul lui Dinamo timp de 14 ani, între 1998 și 2012. În această perioadă clubul din „Ștefan cel Mare” a câștigat patru titluri, șase Cupe și două Supercupe ale României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!