FCSB Dinamo Florin Gardos Fotbal intern

EXCLUSIV Un dublu campion cu FCSB, la un pas de Dinamo! Cine l-a dorit la gruparea din „Ștefan cel Mare”

Florin Gardoș (33 de ani), fundaș central cu 122 de meciuri în tricoul FCSB, a dezvăluit că a fost la un moment dat la un pas de Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 10:12
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 10:17

În 2019, Florin Gardoș s-a despărțit de Universitatea Craiova și a semnat cu Poli Iași, însă jucătorul a dezvăluit la trei ani distanță că a fost dorit de Mircea Rednic la Dinamo, însă a refuzat oferta pentru a nu-i supăra pe fanii lui FCSB.

Gardoș: „Mi-a fost greu să-i refuz, recunosc!”

„Am fost într-o postură destul de dificilă la un moment dat, că tot am pomenit de Mangia mai devreme, când a apărut acel conflict și eu știam că trebuie să plec de la Craiova.

  • Florin Gardos

În acel moment era domnul Mircea Rednic antrenor la Dinamo, am avut o discuție cu el și mă dorea acolo, mi-a fost destul de greu să-i refuz, trebuie să recunosc, ideal ar fi fost să rămân în București, iar Dinamo era o echipă mai importantă decât Iașiul, unde am ajuns eu atunci.

Dar a contat foarte mult ideea asta, că am făcut ceva la Steaua, sunt apreciat de steliști și am spus că aș strica oarecum relația cu ei.

Nu-mi pare rău că până la urmă nu am mers, pentru că Dinamo a luat-o tot în jos ce atunci... Deci până la urmă a fost o decizie bună”, a spus Florin Gardoș la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Florin Gardoș s-a retras din activitate, în 2022, la vârsta de 33 de ani. Ultimul club pentru care a activat a fost Academica Clinceni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies