VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat din nou: "E o rușine mare!". Ce l-a deranjat pe patronul lui FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o reacție vehementă după ultimele rezultate ale naționalei României, în Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:27
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:31

Gigi Becali, deranjat de situația în care a ajuns naționala României

România a retrogradat în Liga C din Nations League după ce a terminat pe ultimul loc o grupă din care au mai făcut parte Bosnia, Finlanda și Muntenegru, iar tricolorii vor fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024.

Gigi Becali, cel care paria înaintea meciului cu Bosnia că România va învinge dacă vor fi pe teren Darius Olaru și Andrei Cordea, a catalogat drept "o mare rușine" situația în care a ajuns naționala României și s-a abținut de la alte comentarii.

"Nu mai vreau să vorbesc, e o rușine mare și nu vreau să vorbesc despre rușine. Nu mă mai interesează de echipa națională, treaba lor", a spus Gigi Becali, pentru PRO TV.

Gigi Becali, înaintea meciului România - Bosnia: "Dacă ei nu câștigă meciul ăsta, la revedere, tată"

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a pus un pariu înaintea meciului România - Bosnia.

"Dacă nu câștigăm meciul, iar ei sunt pe teren, Olaru și Cordea, pe mine nu mă mai sunați, că nu mai vorbesc niciodată. Ăștia sunt cei mai buni din echipa mea.

Dacă ei nu câștigă meciul ăsta, apoi la revedere, tată! Să nu mai am voie să mai deschid gura când vine vorba de echipa națională. Închid gura! Nu mai am voie să vorbesc că sunt prea neștiutor și prost", declara Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies